Renovering af badeværelse eller nyt badeværelse?

Nyt badeværelse i din bolig eller virksomhed?

Hvis du ønsker en renovering af badeværelse i hjemmet, kommer vi gerne ud for at måle op og høre din plan. Herefter går vi hjem og udarbejder et samlet uforpligtende tilbud med en billig pris på renovering af badeværelse.

Det samme gælder, hvis det er et nyt badeværelse, du ønsker. Vi drøfter først ønsker til dit nye badeværelse samt dine forventninger. Herefter udarbejder vi et tilbud på badeværelse til dig – uanset om du er privat boligejer eller ansvarlig for en virksomhed. Vi hjælper, uanset hvilken størrelsesorden der er tale om. Om det er et lille eller et stort badeværelse, er derfor ingen hindring for os.

Få et resultat med fokus på kvalitet og æstetik

Når du skal have et nyt badeværelse eller have foretaget en renovering af badeværelse, er det typisk, fordi det trænger til en modernisering. Det kan dog også være, hvis der er sket skader på badeværelset, der gør, at der er behov for enten et nyt eller en renovering.

Uanset hvad grunden er til, at du ønsker at få et nyt badeværelse, skal du selvfølgelig ende med en løsning, der passer til dine præferencer. Det gælder både kvaliteten og det æstetiske.

Vi sørger netop for, at du får et nyt badeværelse, hvor kvaliteten er i top. Høj kvalitet er en af de ting, vi aldrig går på kompromis med. Du er derfor sikret et holdbart resultat, når du lader os stå for at renovere badeværelset.

Det samme gælder æstetikken. Vi ved, hvor stor en forskel det kan gøre, hvis du får et resultat, du vil elske at se på hver dag. Vi går derfor også meget op i, at æstetikken skal være i orden. Vi sørger derfor for den perfekte kombination af æstetik og kvalitet.

Slip for en masse besvær, og lad os hjælpe dig med hele projektet

Når du skal have et nyt badeværelse eller ønsker en renovering af badeværelse, kan det blive et omfattende projekt. Det indebærer typisk flere forskellige håndværkere inden for forskellige fag. Det kan være svært at skulle koordinere og holde styr på, hvornår diverse håndværkere skal komme.

Alt dette besvær kan du dog slippe for, når du lader os stå for din renovering af badeværelse. Vi har samarbejdspartnere på tværs af fag. Vi sørger derfor for at koordinere arbejdet, når du skal have nyt badeværelse. Du kan derfor læne dig tilbage og lade os stå for det hele. Det bliver ikke lettere at få et nyt badeværelse.

Bliv rådgivet af en kvalificeret VVS’er

Når du skal have nyt badeværelse eller overvejer en renovering af badeværelse, kan der komme mange løsninger i spil. Det kan dog være svært at finde ud af, hvad der er den optimale løsning. Det kan derfor være en fordel at alliere dig med en kvalificeret VVS’er.

Vi kan være den VVS’er. Vi kan nemlig hjælpe med at rådgive dig til, hvad der kan være den optimale løsning, når du skal have nyt bad. Vi kigger både på, hvad der reelt set er muligt, og hvad du har behov for. På den måde kan vi komme med anbefalinger til, hvad du vil blive gladest for. Både slutresultatet, men også i forhold til at overholde dit budget.

Vi kan derfor være en rigtig god sparringspartner, når du skal have nyt badeværelse eller have lavet renovering af badeværelse.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Det er ofte billigere i længden at få etableret et helt nyt badeværelse, end det er at udføre en større badeværelsesrenovering. Vi rådgiver dig hellere end gerne om den mest økonomiske løsning for lige præcis dit nye badeværelse.