VVS Døgnvagt til døgnservice i Nordjyland

Har du behov for vores VVS døgnservice uden for vores normale arbejdstid (15.00-07.00), skal du kontakte os på telefon 28 72 15 56 når problemet opstår eller du kan skrive en mail til patrick@vvs-vendsyssel.dk

​VVS Døgnservice når nøden opstår

Vi tilbyder døgnvagt til VVS døgnservice i hele Nordjylland.​ Vores VVS Døgnvagt er altid klar døgnet rundt til at servicere og reparere alt VVS relateret i din bolig eller virksomhed. Uanset om du er privat eller ringer fra erhverv, er hjælpen den samme, og vi forstår frustrationen ved akutte problemer. Tøv endelig ikke med at ringe til vores døgnvagt og modtag VVS døgnservice.

Priser på døgn service 2800kr. ex. Moms for vagtudkald inkl. 2 timer ( tiden udregnes fra opkald er modtaget til vores tekniker er hjemme igen)

Kontakt vores VVS døgnvagt med det samme

Er et vandrør sprunget, er varmen gået, er din radiator utæt eller er faldstammen eller toilettet tilstoppet? I så fald har du måske brug for at få en autoriseret gas- og vandmester ud uden for normal arbejdstid. Vi dukker gerne op og hjælper med at løse dit problem, så tøv ikke med at kontakte vores VVS døgnvagt og døgnservice.

Hvis du kan lugte gas, anbefaler vi, at du kontakter forsyningen.